Tinklaraštis

6 priežastys, kodėl Mocom sterlizatorius taps nepamainomu Jūsų pagalbininku

2021 08 03

Akivaizdu: odontologija ir higiena žengia koja kojon. Siekiant užtikrinti saugų gydymą, eliminuoti infekcijų riziką, būtini šiuolaikiški odontologinių instrumentų sterilizatoriai. Kokiais privalumais gydytojus džiugina naujasis MOCOM B Classic sterilizatorius?

Sterilumas – būtinas gydymo sėkmei

„Mardentas“ komanda visada ieško geriausio sprendimo gydytojui ir pacientui. Šimtaprocentinis odontologinių instrumentų ir įrenginių sterilumas yra svarbus atliekant įvairias gydymo bei estetikos procedūras: ir ne tik karantino laikotarpiu. Būtent todėl, bendradarbiaudami su higienos ekspertais ir žinovais, pristatome vieną pažangiausių sterilizatorių rinkoje – MOCOM B Classic! Tai – pagal inovatyvias metodikas kurtas naujos kartos sprendimas, idealiai subalansuotas ieškantiems paprasto, saugaus ir efektyvaus garinio sterilizatoriaus.

MOCOM B Classic tai išskirtinė sterilizacijos įranga, veiksminga ir pažangi visose srityse:

  1. Patikimos technologijos. Vartotojus džiugina išskirtinė garų generavimo sistema.
  2. Patogus dizainas. Švaraus ir panaudoto vandens rezervuarai yra sterilizatoriaus viršuje. Atidarius dideles dureles labai lengva apžiūrėti ir išvalyti abi talpas.
  3. Visos reikalingos funkcijos. Sterilizacijos ciklo duomenis galima išsaugoti USB laikmenoje ir vėliau peržiūrėti kompiuteryje, o skystųjų kristalų ekrane rodomi priminimai apie rekomenduojamus priežiūros darbus. Ir tai – dar tikrai ne viskas!
  4. Maksimali precizika. Jautri procesų vertinimo sistema realiu laiku seka įvairius darbinius parametrus ir tikrina, ar jie atitinka normą.
  5. Frakcionuoto vakuumo sistema. Ši sistema leidžia efektyviai pašalinti orą iš tuščiavidurių ar porėtų medžiagų, taip užtikrinant dar kokybiškesnę odontologinių įrenginių bei instrumentų sterilizaciją saugiam gydymui.
  6. Platus pritaikymas. Sterilizatoriuje integruotos 6 sterilizavimo (iš jų 1 yra programuojama) ir 3 testų programos („Helix“, vakuumo testas, kombinuotas vakuumo ir „Helix“ testas).

Įsitikinkite patys: visai netrukus MOCOM B Classic taps nepamainomu Jūsų pagalbininku! Jeigu ieškote patikimo sterilizatoriaus patrauklia kaina, kviečiame susisiekti su „Mardentas“ atstovais – pateiksime ir daugiau šaunių pasiūlymų išskirtinai Jums!

GAUTI PASIŪLYMĄ