Tinklaraštis

„CJ-Optik Flexion“ mikroskopas: 5 privalumai, kuriuos pastebi gydytojai

2020 02 18

Mikroskopas įprastoms procedūroms

Mikroskopas odontologijoje naudojamas jau daugelį metų, tačiau dabar šio prietaiso vaidmuo yra dar prasmingesnis. Šiomis dienomis mikroskopas gelbsti ne tik atliekant endodontinį gydymą ar specifines burnos chirurgijos procedūras, bet gali puikiai pasitarnauti ir terapiniame gydyme. „CJ-Optik Flexion“ yra pirmasis mikroskopas, specialiai sukurtas bendrosios praktikos odontologams, tad jį lengva pritaikyti įvairioms odontologinėms paslaugoms. Unikalių savybių deriniu pasižymintis prietaisas padeda įgyvendinti esminius tikslus – procedūrą atlikti tiksliai, sklandžiai ir užtikrinti maksimalią gydymo kokybę. Apdovanojimus pelnęs „CJ-Optik Flexion“ mikroskopas (2017 German Design Awards) skatina gydytojus pasidomėti, kaip toks prietaisas galėtų pasitarnauti jų praktikoje?

NORIU GAUTI PASIŪLYMĄ

 

Kokius privalumus pastebi gydytojai?

  1. Manevringumas. Gydytojai akcentuoja išskirtinai lengvą mikroskopo judėjimą. Patentuota „MonoGlobe“ judesių sistema leidžia lengvai nukreipti mikroskopo galvą į reikiamą padėtį.
  2. Ergonomika. Tiksli, novatoriška konstrukcija ir ergonomiškas visų funkcijų ir valdiklių išdėstymas. Šis mikroskopas suteikia galimybę išlaikyti neutralią poziciją ir taisyklingą laikyseną procedūrų metu, todėl kaklas ir nugara apsaugomi nuo įtampos ir apkrovos.
  3. Plačios panaudojimo galimybės. „CJ-optik Flexion“ mikroskopas puikiai pasitarnauja ir palengvina gydymo eigą tiek bendrosios praktikos gydytojams odontologams, tiek endodontams, periodontologams, chirurgams ir kitiems specialistams.
  4. Geresni gydymo rezultatai. Mikroskopas pagerina vaizdo raišką ir diagnostikos specifiškumą, o tai yra pagrindinės sąlygos, būtinos užtikrinti veiksmingą gydymą. Be to, gydytojai gali tinkamai pozicionuoti instrumentus,  dėl to užtikrintai atlieka procedūras, taip pat, gali lengviau įvertinti restauracijų kokybę bei pagerinti paciento priežiūrą.
  5. Vaizdinės medžiagos išsaugojimas. Šis mikroskopas turi įmontuotas kameras, todėl patogu kaupti medžiagą ir stebėti gydymo progresą. Be to, užfiksuoti vaizdai pasitarnauja komunikuojant su pacientu ar kolegomis.

Mikroskopas – svarbi, itin plačiai praktikoje pritaikoma odontologinės įrangos dalis. „CJ-Optik Flexion“ padeda ženkliai pagerinti įvairių odontologinių procedūrų tikslumą ir darbo kokybę. Palengvinta darbo eiga atveria galimybę priimti daugiau pacientų ir teikti jiems geriausią įmanomą gydymą. Pelnykite besąlygišką pacientų pasitikėjimą ir garsinkite savo vardą realiais rezultatais.

NORIU GAUTI PASIŪLYMĄ

 

 

 

Daugiau informacijos:






Projektų vadovė Vaida Kirstukaitė 
Mob. tel.: +370 620 77800
El. paštas: vaida@mardentas.lt