Tinklaraštis

Išbandykite odontologinę įrangą, pagerinančią kasdienį pacientų gydymą

2024 03 15

Siekiant gerinti suteikiamų paslaugų kokybę, naujai atsidarančios arba atsinaujinančios odontologijos klinikos investuoja į kokybišką įrangą – tai padeda užtikrinti džiuginančius gydymo rezultatus. Kadangi įvairių prietaisų įsigijimo procesas reikalauja nemažai žinių, pirmiausiai rekomenduojama pasikonsultuoti su profesionalais, suteikiančiais naudingus patarimus bei atsakymus į visus rūpimus klausimus.

Šiuo metu rinkoje itin aukštas pozicijas užimantis odontologinių priemonių, instrumentų ir įrangos tiekėjas „Mardentas“ kviečia registruotis 2 valandų susitikimui, kurio metu galėsite išbandyti itin aukštos kokybės prietaisus. Į mūsų siūlomą asortimentą įeina:

  • gydytojo, paciento kėdės, kompresoriai ir vakuuminės sistemos, antgaliai, mikrovarikliai, šviestuvai, intraoralinės kameros;

  • ultragarsinių skalerių instrumentai, sodapūtės milteliai, dantenų retrakcija;

  • mikroskopai ir didinamieji akiniai;

  • 3D, 2D rentgeno aparatai, intraoraliniai rentgenai, skaitmeninės vaizdo sistemos;

  • mobilūs staleliai, spintelės ir kiti baldai.

 

Jeigu susidomėjote, galite pasirinkti patogų laiką registracijai ir mielai Jūsų laukiame „Mardentas“ salone Vilniuje adresu Ukmergės g. 364. Taip pat, esant poreikiui, norimą įrangą atvešime tiesiai į Jūsų kliniką!

SUŽINOTI DAUGIAU