Tinklaraštis

Orascoptic DragonFly – išskirtiniai didinamieji akiniai, idealiai pritaikyti kokybiškam odontologo darbui

2023 12 13

Vienas iš pagrindinių komponentų, užtikrinančių sėkmingą pacientų gydymą – tai aiškų bei tikslų net ir pačių smulkiausių ertmių matymą suteikianti įranga. Neseniai „Mardentas“ prekių asortimentą papildę naujieji didinamieji akiniai su integruota pašvietimo sistema tapo nepakeičiamu kasdienio odontologų darbo įrankiu dėl ypatingo savo patogumo, išskirtinumo bei inovatyvumo.

Komforto svarba: tiek pacientui, tiek gydytojui

Siekiant pačių aukščiausių rezultatų, svarbu, kad procedūros metu patogiai jaustųsi ne tik pacientas, bet ir pats gydytojas – būtent tai ir užtikrina naujieji „Orascoptic DragonFly“ akiniai, kurių konstrukciją galima reguliuoti, pritaikyti atsižvelgiant į individualią veido struktūrą. Tai technologija, sukurta specialiai odontologams ir chirurgams, kuriems svarbus platus matymo laukas, ryškesnis pašvietimas. Be to, novatoriškas atsvaros dizainas užtikrina komfortą visą dieną, sumažindamas spaudimą nosies pertvarai net 30 proc., lyginant su tokio pat tipo tradicine įranga.

„Orascoptic DragonFly“ privalumai kasdienėje praktikoje

Dauguma specialistų, išbandžiusių šiuos akinius, džiaugiasi šia įranga, kadangi:

  • rėmeliai gali būti įvairių spalvų, padengti keramine polimerine danga, atsparia dezinfekavimo priemonių erozijai;
  • integruotas akumuliatoriaus maitinimas ir grandinė leidžia paprastai valdyti priekyje esantį žibintą;
  • elektronika bei baterijos yra įmontuotos specialiame rėme, todėl nėra matomų laidų;
  • galima pasirinkti lęšių formą, pašvietimo didinimo galią.

Siekiant dar aukštesnių rezultatų gydant pacientus bei norint suteikti sau geresnę darbo patirtį, įsigykite didinamuosius „Orascoptic DragonFly“ akinius – tai sprendimas, užtikrinantis komfortą, judėjimo laisvę bei didesnį pašvietimo lygį. Jeigu susidomėjote, užsukite į mūsų internetinę svetainę arba atvykite gyvai.

SUŽINOTI DAUGIAU