Tinklaraštis

Naujiena! Orascoptic DragonFly – išskirtiniai didinamieji akiniai su integruota pašvietimo sistema

2023 11 10

Siekiant užtikrinti sėkmingą ir efektyvų pacientų gydymą, vienas iš esminių dalykų kasdienėje odontologo praktikoje – kokybiška įranga. Siekiant pamatyti pačias smulkiausias burnos ertmes ir įvairius pažeidimus, užtikrinti visišką saugumą bei paties specialisto komfortą, idealiai pasitarnauja didinamieji akiniai, puikiai priglundantys prie veido bei netrukdantys dirbti.

Technologija, padedanti judėti į priekį – didinamieji akiniai

Norime pristatyti neseniai pas mus atsiradusią naujieną – didinamuosius „Orascoptic DragonFly“ akinius, apie kuriuos gydytojai atsiliepia tik iš gerosios pusės. Specialistų teigimu, šis įrankis yra nepakeičiamas kasdieniame darbe, kadangi pagerina gydymo eigą, kokybę bei suteikia daugiau laisvės judėti. Negana to šių didinamųjų akinių privalumai nesibaigia, nes jie:

  • turi integruotą belaidį apšvietimą;
  • turi visą elektroniką ir baterijas be jokių matomų laidų ar kabelių;
  • užtikrina visą dieną trunkantį komfortą;
  • sumažina spaudimą nosies pertvarai net 30 proc.

Įsirenginėjate naują odontologijos kliniką, o galbūt norite atnaujinti jau turimą įrangą? Suteikite dar geresnį gydymą pacientams, o sau – darbo patirtį su naujaisiais didinamaisiais akiniais „Orascoptic DragonFly“. Jeigu susidomėjote, galite kreiptis į „Mardentas“ vadybininką Artūrą Kiseliovą, kuris maloniai Jus pakonsultuos.

SUŽINOTI DAUGIAU