Tinklaraštis

Paskutinė galimybė pasinaudoti „A-dec“ akcija!

2023 09 08

Esate odontologijos klinika ir prasidedant rudeniui norite atsinaujinti savo įrangą, kad būtų patogu ne tik Jums, bet ir pacientams? Turime gerų žinių – vis dar tęsiasi akcija „A-dec 300“, „A-dec 400“ ir „A-dec 500“ serijos paciento kėdėms! Įsigijus bent vieną iš jų, gausite dovanų: apie tai ir dar daugiau kviečiame skaityti šiame straipsnyje.

A-dec 300 – tai kompaktiška, tvirto dizaino ir minimalios priežiūros reikalaujanti kėdė, užtikrinanti maksimalų komfortą pacientui, kadangi yra pagaminta pagal žmogaus anatomiją bei prisitaikanti prie kūno svorio bei judesių. Spyruokliuojantis nugaros atlošas leidžia gydytojui pasikišti kelius po kėde ir taip pasiekti burnos ertmę, o hibridine pakėlimo sistema nustatyti norimą paciento padėtį. Kartu pridedama ir papildoma įranga:

  • Standartinis valdymo pultelis „A-dec 300“ keičia kėdės padėtį, reguliuoja spjaudyklės apiplovimą, puodelio užpildymą bei šviestuvą su aukšto intensyvumo ir kompozitų režimo nustatymu.
  • Valdymo pultelis „A-dec 300 Deluxe“ reguliuoja antgalių ir kitų instrumentų veikimą, palaiko 2 elektrinius mikrovariklius, intraoralinę kamerą ir ultragarsinį skalerį.
  • Svirtinis ir diskinis kojų pedalas padeda valdyti antgalių apsisukimus bei aušinimą vandeniu.
  • Šviestuvas leidžia aiškiau matyti burnos ertmę bei mažina akių nuovargį.
  • Spjaudyklėje įmontuotas 2 litrų švaraus vandens butelis.
  • Asistento instrumentų alkūnė gali būti montuojama ant mobilios teleskopinės alkūnės arba fiksuoti prie spjaudyklės.

A-dec 400 – tai kėdė, užtikrinanti sklandžius gydytojo veiksmus, darbo ergonomiškumą ir prisitaikanti prie kūno judesių. Elektrinė-mechaninė valdymo sistema leidžia nustatyti patogią paciento padėtį į abi puses nuo centro. Kartu pridedama tokia pati įranga kaip „A-dec 300“ kėdėje ir dar papildomai:

  • Asistento instrumentų alkūnė su laikikliu 3 ar 4 vietoms (arba dvigubu laikikliu po 2 vietas), automatiniais elektriniais laikikliais, 15 mm seilių išsiurbimo antgaliais ir vakuuminėmis žarnomis.
  • Keraminė spjaudyklė, pasisukanti maždaug 45 laipsnių kampu.

A-dec 500 New – tai itin lanksti ir sumani kėdė, užtikrinanti maksimalų komfortą tiek gydytojams, tiek pacientams. Paprasta valdymo sistema leidžia nustatyti norimą kojų, nugaros ir galvos padėtį taip, kad burnos ertmė būtų pasiekiama iš bet kurio kampo, o kūno pakėlimas bei nuleidimas sklandus. Be to, tvirti porankiai prilaiko pacientą, taip pat kėdė sukasi 30 laipsnių kampu į abi puses nuo centro.

Kviečiame nedelsti ir atsinaujinti įrangą jau dabar! Įsigijus „A-dec 300“ arba „A-dec 400“, nemokamai gausite elektrinį mikrovariklį NSK NLZ, o prie „A-dec 500“ komplektacijos pridėsime tą pačią dovaną bei gydytojo kėdutę „A-dec 521“. Akcija vyksta iki rugsėjo 15 dienos. Susidomėjote? Užpildykite registracijos formą ir mes su Jumis susisieksime.

Registruokitės