Tinklaraštis

NEPRALEISKITE PROGOS IR PASINAUDOKITE SPECIALIU PASIŪLYMU

2023 06 14

Vienas iš pagrindinių ir svarbiausių gydytojų odontologų uždavinių yra užtikrinti kuo efektyvesnį pacientų gydymą. Tam didelės įtakos turi ne tik specialistų profesionalumas, bet ir naudojami instrumentai. Vieni iš tokių yra turbininiai antgaliai, kurie turi tiesioginį fizinį kontaktą su žmogaus burnos ertme. Todėl svarbu pasirūpinti ne tik priemonių švara ir sterilumu, bet ir instrumentus laiku profilaktiškai pakeisti.

Pristatome Jums ypatingą pasiūlymą – turbininius „Synea“ antgalius, turinčius 5 diodus ir bešešėlį LED apšvietimą kartu su optiniu žiedu. Taip pat šie instrumentai pasižymi itin:

  • mažu svoriu ir tyliu rotatoriaus darbu;
  • saugiu aušinimu su 4 taškų išpurškimu;
  • lengva ir patogia dezinfekavimo ir sterilizavimo sistema;
  • patogiu naudojimu ir laikymu rankoje;
  • higieniška galvutės sistema ir geru burnos ertmių pasiekiamumu.

Siekiant užtikrinti saugumą, kampiniams antgaliams yra taikoma 24 mėnesių garantija, todėl galėsite būti ramūs ir pasiruošę pačiomis įvairiausiomis situacijomis, kurių darbe neišvengiamai pasitaiko.

Šiuo metu turbininiams antgaliams „Synea“ yra taikoma ypatinga nuolaida – perkant du, kaina mažesnė! Pasiūlymas galioja iki birželio 30 dienos. (Jungtys į kainą neįskaičiuotos).

Jeigu susidomėjote ir norėtumėte savo klinikoje naudojamų instrumentų gretas papildyti naujais, susisiekite su mumis. Tai galite padaryti šiuo numeriu: +37052337402 arba el. paštu info@mardentas.lt