Tinklaraštis

Paciento kėdė „A-dec 500 NEW“ – kiekvieno odontologo pasirinkimas

2023 03 31

Žmonės, turintys įvairiausių dantų problemų, kreipiasi į specialistus, o gydytojai odontologai stengiasi užtikrinti patį efektyviausią gydymą. Vienas iš svarbiausių komponentų, užtikrinančių kuo geresnę ir saugesnę pacientų patirtį klinikoje, yra kokybiškos gydymo priemonės. Medicininės įrangos tiekėjas „Mardentas“ pristato naujos kartos paciento kėdę „A-dec 500 NEW“. Šiame straipsnyje kviečiame susipažinti, kuo ši kėdė yra naudinga bei saugi.

Gydytojai džiaugiasi, kad gyvename tokiais technologiškai pažengusiais laikais, kuomet pacientai yra gydomi pačiomis naujausiomis priemonėmis. Specialistai, pristatydami savo paslaugas, nurodo tai kaip privalumą, kodėl žmonės galėtų gydytis būtent pas juos. Tačiau kai kurie odontologai norėtų negalvoti apie įrangą, pamiršti apie visus techninius nesklandumus ir susikoncentruoti vien tik į pacientą.

Kėdė „A-dec 500 NEW“ yra patogi naudoti, kadangi funkcionuoja visapusiškai ir intuityviai. Nugaros atlošas yra itin plonas (25 mm) ir lankstus, todėl gydytojui odontologui lieka vietos kojoms po pacientu. Komfortą garantuoja ir svirtele reguliuojamas galvos atlošas, kuris leidžia lengvai prieiti prie paciento burnos ertmės. Taip pat kėdei pilnai atsilošus, kojų padėtis pakyla šiek tiek į viršų (maždaug 23 cm), o šalia esantys porankiai prilaiko pacientą.

Svarbiausia yra tai, kad kėdė yra itin paprastai valdoma – prisilietimams jautrus pultelis „Deluxe Plus“ rodo tik tai, kokia procedūra duotuoju momentu yra atliekama. Ekraną galima pakreipti žemyn, o alkūnę pasukti bet kuriuo kampu. Be to, paėmus už rankenos, valdymo sistemos alkūnė automatiškai atsifiksuoja. Įrankių antgaliai yra aušinami vandeniu diodiniu aušinimo indikatoriumi. Taip pat kėdėje yra 6 skirtingos padėtys, todėl savo įrankius galima susidėti taip, kaip tik norisi.

Jeigu įsirenginėjate savo odontologijos kliniką arba norite atsinaujinti, rekomenduojame investuoti į geresnį pacientų gydymą. Užsukite į mūsų internetinį puslapį, užsiregistruokite konsultacijai ir mes su Jumis susisieksime!