Tinklaraštis

Kuo ypatinga intraoralinė Full HD kamera „C50-Flyer“?

2023 03 07

Norite užtikrinti savo pacientams komfortišką, itin tikslų ir ilgaamžius rezultatus garantuojantį gydymą? Intraoralinė Full HD kamera „C50-Flyer“ suteikia FULL HD vaizdą ir yra patogiai primontuojama prie bet kokios odontologinės įrangos, todėl viskas, ką reikia matyti, bus Jums po ranka!

Moderni kamera suteikia galimybę, pacientui nepatiriant jokio diskomforto, atidžiai apžiūrėti net itin sunkiai pasiekiamas burnos ertmės vietas, laiku diagnozuoti dantų ėduonį, periodonto ligas, kitus dantų ar dantenų pažeidimus, suteikti efektyvų gydymą ir užkirsti kelią komplikacijoms.

Iki 100 kartų padidintą paciento burnos ertmės vaizdą lengva perkelti į šalia esantį ekraną, todėl, atliekant odontologines procedūras, pacientas gali matyti itin tikslų bei ryškų Full HD burnos ertmės ir dantų vaizdą, o tai užtikrina lengvesnį susikalbėjimą, sklandesnį bendravimą ir gydytojo darbą palengvinančią paciento ramybę.

Matydamas aiškius vaizdus, pacientas geriau supranta siūlomo gydymo svarbą. Vaizdų išsaugojimo bei dokumentavimo galimybė palengvina gydymo plano sudarymą ir pristatymą, leidžia palyginti vaizdus iš ankstesnių paciento apsilankymų, stebėti gydymo eigą ir užtikrinti nepriekaištingą kokybę.

Intraoralinė Full HD kamera „C50-Flyer“ pasižymi labai aukštos skiriamosios raiškos vaizdu, puikiu apšvietimu, giliu matymo lauku bei itin natūraliai atkuriamomis spalvomis. Paprastas naudojimas, aiškūs ir išsamūs Full HD vaizdai, automatinis fokusavimas, detaliam paciento stebėjimui ir dar patikimesnei diagnozei skirtas platus kameros režimų pasirinkimas (makro, portreto, šypsenos, dantų ir intraoralinis) taupo laiką ir leidžia gydytojui susikoncentruoti ties tuo, kas svarbiausia – savo pacientu.

Šią intraoralinę kamerą savo darbe naudojantys gydytojai odontologai sako, kad unikalaus ACTEON® vaizdo dėka diagnozės nustatymas tapo greitesnis ir paprastesnis, o gydymo trukmė – trumpesnė.

Norėtumėte patys tuo įsitikinti? Intraoralinės Full HD kameros „C50-Flyer“ galimybes siūlome išmėginti nemokamai! Susisiekite su mūsų pardavimų vadybininku Pauliumi Navicku ir išmaniąją kamerą pristatysime į bet kurią Jums patogią vietą visoje Lietuvoje.

Žinome, kad odontologinės įrangos kokybę įvertinti kur kas lengviau ją išbandžius, tad nedvejodami skambinkite tel. +370 614 49274 arba rašykite el. paštu paulius@mardentas.lt