Tinklaraštis

Kuo išskirtinis turbininis antgalis „Royalroad SDC1“?

2022 11 25

Visi turbininiai antgaliai yra gaminami siekiant suderinti šias savybes: gręžimo galingumą, galvutės dydį ir veikimo tylumą. Gamintojai visada yra priversti siekti kompromiso dėl gręžimo galingumo ir galvutės dydžio. Kuo didesnis galingumas, tuo didesnė antgalio galvutė. Didelė galvutė apsunkina darbą, nes trukdo matyti darbinį lauką ar prieiti sunkiai pasiekiamas vietas. Kuo didesnis galingumas ir apsisukimų skaičius, tuo intensyvesnis galvutės viduje esančių mechanizmų ir guolių darbas. Jei guolių mechanizmas sukonstruotas neatsižvelgiant į ypač didelį apsisukimų skaičių ir iš to kylančias didžiules apkrovas, jis ima dar stipriau vibruoti ir greičiau dėvisi.

Japonijos gamintojo „Yoshida Dental“ turbininis antgalis „Royalroad SDC1“ turi ypač didelį 27 W galingumą, tačiau galvutės dydis su tokiu galingumu yra labai mažas – vos ∅11 x 12,7 mm. Keraminiai guoliai ir sustiprintas grąžto fiksavimo mechanizmas užtikrina stabilų grąžto sukimąsi ir neleidžia jam klibėti net esant didelei apkrovai. Būtent „Royalroad“ turbininiai antgaliai pasižymi dideliu sukimo momentu ir minimaliu disbalansu atliekant sudėtingus darbus.

Antgalio korpusas ir greitoji jungtis taip gerai apgalvoti ir subalansuoti tam, kad gydytojas jaustų mažiau apkrovos dirbant didelio tikslumo reikalaujančius darbus. Be to, speciali korpuso danga apsaugo nuo išslydimo iš rankų.

Dviejų pakopų vandens išpurškimo sistema „Multi Jet Spray“:

  • Du išpurškimo taškai yra nukreipti į grąžto vidurį – jie efektyviai nuplauna dulkes ir aušina grąžtą ir taip prailgina grąžto tarnavimo laiką;
  • Dar du išpurškimo taškai yra nukreipti į grąžto galiuką – vandens srovė tokiu kampu nukreipiama į grąžtą, kad susidarytų kuo mažesnis aerozolio debesis. Tai suteikia aiškų vaizdą gydytojui ir daugiau komforto pacientui.

O LED pašvietimas užtikrina kokybišką apšvietimą sunkiai prieinamose vietose.

Jei susidomėjote ir norėtumėte gauti šio įrenginio pasiūlymą, kviečiame kreiptis į mus! Prieš įsigyjant antgalį, suteikiame galimybę jį išbandyti.

SKAITYTI PLAČIAU