Tinklaraštis

Kaip 3D rentgeno aparato „X-ERA MF“ dizainas pritaikytas kokybiškam gydytojo darbui?

2022 10 06

Skaitmeninės priemonės, pasitelkiamos odontologijoje, padeda gydytojams priimti teisingiausius sprendimus ir užtikrinti tikslų bei precizišką gydymą. Todėl žymiausius pasaulio gamintojus atstovaujantis odontologinės įrangos tiekėjas UAB „Mardentas“ siūlo susipažinti su unikaliu 3D rentgeno aparatu „X-ERA MF“, transformavusiu gydytojų odontologų darbą. Kuo jis ypatingas?

Kas tai yra?

„X-ERA MF“ aparatas – japonų gamintojo „Yoshida“ gamybos tomografas, suteikiantis galimybę nustatyti tikslią bet kokios odontologinės situacijos diagnozę ir suplanuoti gydymą. Tai aukštos kokybės panoraminis rentgeno prietaisas su 3D funkcija.

Šis aparatas ypatingas tuo, kad turi bene mažiausią židinio tašką (0,02 mm), o tai suteikia itin tikslius rezultatus vertinant skirtingas pacientų situacijas. Be to, skenavimas su šiuo aparatu trunka vos 12 sekundžių, todėl procedūra trunka itin trumpai.

Kaip veikia?

„X-ERA MF“ sukuria aiškias, kontrastingas ir tikslias nuotraukas, kuriose kruopščiai ir realistiškai atkuriamos net smulkiausios dalelės. Įprastas rentgeno daviklis gautus rentgeno spindulius paverčia šviesos blyksniais, o vėliau juos transformuoja į elektroninį signalą. Tokiu būdu nuotrauka būna blankesnė.

Visgi pasitelkiant šį aparatą nuotraukos niekada nebus prastos kokybės, kadangi tiesioginis aparato „X-ERA MF“ daviklis iš karto konvertuoja rentgeno spindulius į elektroninį signalą. Dėl tokios konversijos nuotraukos visada bus ryškios, kontrastingos, aiškios.

Kalba gydytojas

Gydytojas periodontologas Žilvinas Čiužas šį unikalų aparatą naudoja kasdieniame darbe. Gydytojas specializuojasi įvairių chirurginių odontologinių operacijų srityje, kurioms visuomet reikalingas kruopštus rentgenologinis ištyrimas.
Pasak gydytojo, aparatas išties itin kokybiškas ir užtikrinantis sklandų, tikslų gydymo procesą, kur kas palengvinantis darbą. Be to, gydytojas džiaugiasi, kad lyginant su kitais tomografais, šis pasižymi itin maža rentgeno spindulių apšvita, o tai naudingiau pacientams.

Taigi, 3D tomografas „X-ERA MF“ – tikras gydytojų odontologų pagalbininkas, padedantis užtikrinti kone tiksliausius ir greičiausius gydymo rezultatus. UAB „Mardentas“ suteikiame galimybę apžiūrėti aparatą ir įsitikinti jo privalumais. Laukiame Jūsų!

SKAITYTI PLAČIAU