Tinklaraštis

Kuo naudinga „A-dec 500 NEW“ pacientui ir gydytojui?

2022 08 30

Atliekant ilgai trunkančias odontologines procedūras paciento komfortui ir sklandžiam gydytojo darbui labai svarbi odontologinė kėdė. Todėl žymiausius pasaulio gamintojus atstovaujantis odontologinės įrangos tiekėjas UAB „Mardentas“ siūlo gydytojams odontologams rinktis ergonimišką kėdę „A-dec 500 New“. Specialistų teigimu, pacientas gydymo metu joje jaučiasi labai komfortiškai ir gali išsėdėti ilgas valandas. Kuo dar ši kėdė naudinga gydytojui ir pacientui?

Atliekant bet kokias odontologines procedūras svarbu turėti gerą prieigą prie įrankių ir lengvai valdyti prieigą prie paciento. Patyrusio gydytojo odontologo Audriaus Ralio teigimu, tai užtikrina kėdė „A-dec 500 New“, kuri iš esmės keičia odontologo darbą, gerokai jį palengvindama.

Ši kėdė ypatinga tuo, kad pacientas joje jaučiasi patogiai ir nepavargsta, ji turi optimalią prieigą ir patogią sistemą, su kuria lengva valdyti odontologinius įrankius. Ši kėdė lengvai valdoma ir tiksliai nustato paciento padėtį vos jam atsisėdus.

Kviečiame sužinoti daugiau apie kiekvieną iš šių privalumų.

Optimali prieiga

Ypač plonas (25 mm) ir lankstus nugaros atlošas prisitaiko prie paciento sėdėjimo pozicijos – tokiu būdu užtikrinama, kad bet kaip pakreipus pacientą kėdėje ar jį keliant bei leidžiant, būtų išlaikoma taisyklinga paciento laikysena. Galvos atlošas reguliuojamas vienu svirtelės paspaudimu, todėl pacientas atsiduria optimaliausioje padėtyje.

Lanksti integracija

Vienas pagrindinių kėdės privalumų yra tas, kad gydytojui nesunku pasiekti ir visomis kryptimis valdyti darbo įrankius – tai patogu ir pacientui, nes galima lengvai prieiti prie bet kurio danties nekeičiant esamos padėties.

Sumanus valdymas

Integruotos detalės ir lengvo valdymo mygtukai leidžia aktyvuoti arba išjungti pasirinktus odontologinius instrumentus visiškai inuityviai. Tokiu būdu gydytojas odontologas nesiblaško ir greičiau atlieka savo darbą, taip taupydamas ir paciento laiką.

Rūpestis pacientu

Speciali kėdės sistema tyliai ir švelniai nustato paciento padėtį ir nejuntamai sustoja. Nesvarbu kuria kryptimi kėdė būtų pakreipta, ji atkartos natūralų paciento judesį ir automatiškai prisitaikys prie pakitusios sėdėjimo padėties. Tai ypač komfortiška ir stabili kėdė, kurioje pacientas gali patogiai išsėdėti net 6 valandas.

Taigi, kėdė „A-dec 500 New“ – tikra gydytojų odontologų pagalbininkė, padedanti užtikrinti komfortą pacientams procedūrų metu ir galimybę tiksliai, be trukdžių atlikti savo darbą. Apsilankę UAB „Mardentas“ galėsite šią kėdę išbandyti ir įsitikinti jos privalumais. Laukiame Jūsų!