Tinklaraštis

Kuo išsiskiria mikroskopas „CJ-Optik Flexion“

2022 06 23

„Ergonomika, kainos ir kokybės santykis, patogus dizainas, paprastas valdymas, galimybė dokumentuoti aukštos raiškos medžiagą ir aptarti ją su pacientu ar dalintis su kolegomis“, – taip mikroskopą „CJ-Optik Flexion“ apibūdina jį savo darbo praktikoje naudojantys odontologai. Kuo dar išskirtinis šis Vokietijos gamintojo modelis?

„CJ-Optik Flexion“ yra novatoriškas odontologinis mikroskopas, pasižymintis puikia ergonomika, naudojamas plataus spektro odontologinėms paslaugoms, pavyzdžiui, endodontiniam gydymui ar atliekant estetines korekcijas.

Tai pirmasis pasaulyje mikroskopas su integruotu dvigubu LED apšvietimu, skirtu padidinti šviesos srautą, kai fotografuojama arba filmuojama. Mikroskopas naudojamas su 4K DSLM kamera, taip pat į „CJ-Optik Flexion“ yra integruotas „iPad“ tvirtinimas ir medicininio monitoriaus su maitinimo šaltiniu iš mikroskopo tvirtinimas, USB ir HDMI jungtys.

Tam, kad jungiant fotoaparato mygtuką, nesujudėtų vaizdas, mikroskopo priekyje yra įmontuotas sensorinis valdymas, reaguojantis į švelniausią prilietimą pirštu.

Patentuota naujoji „MonoGlobe“ judesių sistema, kuri susideda iš sukamojo šarnyro ir lanksčių binokuliarų, leidžia sklandžiai nustatyti mikroskopo galvą į bet kurią padėtį ir užtikrina nepriekaištingą darbo eigą. Binokuliarai turi individualų apšvietimą, varioskopą, o jų atstumas yra reguliuojamas rankenėle.

Taip pat „CJ-Optik Flexion“ mikroskopas turi ilgą – 90 cm ilgio – alkūnę, dėl kurios galima patogiai pasiekti darbinį vaizdą. Prie darbo komforto prisideda ir subalansuotas mikroskopo galvos svoris. Mikroskope yra įmontuotas ilgaamžis stiklinis filtras. Įprastai mikroskopuose būna įmontuotas organinio stiklo filtras, kuris greitai dėvisi ir dėl to sumažėja šviesos ir vaizdo pralaidumas. Taip pat šis modelis turi oranžinį ir fluorescencinį filtrus.

Mikroskopą patogu naudoti tiek darbui, tiek transliacijoms ar vebinarams, nes su juo galima darbuotis 20-47 cm aukštyje.

„CJ-Optik Flexion“ suteikia galimybę odontologams komfortiškai dirbti visą dieną, pasiekti geriausią komunikaciją su pacientu ir asistentu, užtikrinti patikimiausią darbo kontrolę, maksimalų restauracijų tikslumą ir geriausius gydymo rezultatus. 

Jei turite daugiau klausimų, susijusių su mikroskopu „CJ-Optik Flexion“, susisiekite su įmonės „Mardentas“ vadybininkais, kurie su malonumu į juos atsakys.