Tinklaraštis

„A-dec 500 New“ valdymo sistemos išskirtinumas – turbinis antgalis

2022 04 20

Kiekvienas odontologas svajoja apie patogią paciento kėdę, jai skirtą tobulą valdymo sistemą bei efektyvius darbo įrankius, nes puikiai supranta, kad komfortas leidžia pacientui atsipalaiduoti, o medikui – susikaupti ties tuo, ką jis daro. Dėl šios priežasties austrų kompanija „W&H“ moderniai valdymo sistemai „A-dec 500 New“ sukūrė turbininį antgalį „Primea Advanced Air“, tikrai vertą visų savo srities profesionalų dėmesio.

Šis specialistų pripažintas antgalis yra pirmasis pasaulyje orinis turbininis antgalis su reguliuojamu apsisukimų skaičiumi, siekiančiu nuo 60 000 iki 320 000 apsisukimų per minutę. Taip pat jis pasižymi stabiliu gręžimo efektyvumu net didėjant apkrovai. Su vienu tokiu antgaliu galima efektyviai atlikti daug turbininio antgalio funkcijų: atverti ėduonies pažeistas ertmes, be pastangų nupjauti karūnėles ir tiltelius, greitai ir saugiai pašalinti senus kompozitus ar preciziškai nušlifuoti vageles antspaudams.

Apdovanojimus pelniusios technologijos „Advanced Air“ dėka antgalio galvutėje esantis daviklis nuolat matuoja faktinį grąžto apsisukimų skaičių ties dantimi ir automatiškai reguliuoja oro padavimą į antgalį. Tokiu būdu visą laiką yra išlaikomas stabilus gręžimo efektyvumas. Antgalis turi du darbinius režimus. „Sukimo momento“ režimas, kurio metu automatiškai aktyvuojamas aukštas sukimo momentas, idealiai tinka didelio gręžimo efektyvumo reikalaujantiems darbams. O „Taktilinis“ režimas, kurio metu aktyvuojamas švelnus perėjimas į aukštą sukimo momentą, labiausiai tinka subtilumo ir taktilinio pojūčio reikalaujantiems užbaigimo darbams.

Antgalis „Primea Advanced Air“ pasižymi ir daugiau puikių savybių. Visų pirma, jo galvutė yra maža ir todėl yra ypač patogi. Pats antgalis yra ergonomiškas ir lengvas, pasižymintis efektyviu aušinimu iš 5 taškų, kas sukuria dar didesnį komfortą dirbant. Antgalis turi žiedu išdėstytus pašvietimo diodus LED+, įbrėžimams atsparų korpusą ir yra jungiamas prie rankovės per jungtį „Roto-Quick RQ-24“.

Norite apie antgalį „Primea Advanced Air“ sužinoti daugiau? Profesionalūs kompanijos „Mardentas“ specialistai pasirengę atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus!