Tinklaraštis

X-ERA MF 3D rentgeno aparato nauda ne tik gydytojui, bet ir pacientui

2022 04 01

Kiekvienas savo srities profesionalas supranta, kad kartais darbų kokybė priklauso ne tik nuo jo talento, bet ir nuo naudojamų medžiagų bei technikos. Kalbant apie burnos sveikatą, be rentgeno aparato sustotų net ir mažiausios odontologijos klinikos darbai. Tuo tarpu kokybiškas aparatas garantuoja naudą ne tik gydytojui, bet ir pacientui. Būtent toks yra Premium klasės panoraminis rentgeno aparatas „X-ERA MF“ su 3D funkcija, kuris garantuoja aiškesnes ir kokybiškesnes dantų nuotraukas.

Rentgeno aparatas „X-ERA MF“ ypatingas tuo, jog sukuria švarias, ryškias, itin aukštos raiškos 2D ir 3D nuotraukas, skirtas pačioms įvairiausioms klinikinėms indikacijoms. Specialiai sutrumpintas skenavimo laikas sumažina pacientui tenkantį krūvį, o gydytojui suteikia galimybę 3D rentgenografiją įtraukti į jo kasdienę praktiką.

Įprastas rentgeno daviklis gautus rentgeno spindulius pirma paverčia šviesos blyksniais, o po to juos transformuoja į elektroninį signalą. Šio proceso metu prarandama dalis informacijos, o gauta nuotrauka būna blanki ir ne tokia kontrastinga.

Tiesioginiam CMOS davikliui, kurį turi aparatas, „X-ERA MF“ nereikia tokio papildomo etapo – jis iškart konvertuoja rentgeno spindulius į elektroninį signalą. Šios tiesioginės konversijos dėka gaunamos ypač aiškios ir kontrastingos nuotraukos.

Be to, su „X-ERA MF“ nuotrauka yra konstruojama iš daugiau nei 3600 atskirų aukštos raiškos nuotraukų, todėl preciziškai atkuriamos net smulkiausios detalės. Gauta nuotrauka pasižymi įspūdingais parametrais: 16 bitų su 65.536 pilkų atspalvių sluoksniais.

Rentgeno aparatas „X-ERA MF“ sumažina pakartotinių ekspozicijų poreikį ir laiką, skirtą papildomam gautos nuotraukos apdorojimui – didžiausias tyrimo laukas su 360° skenavimu trunka vos 12 sekundžių.

Aparatas leidžia bet kurią neryškią vietą, net ir žandikaulio lanko dydžio, pakartotinai sufokusuoti ir atkurti aiškią nuotrauką nedarant pakartotinės ekspozicijos. O klaidas, atsiradusias dėl netinkamo paciento pozicionavimo, galima lengvai pataisyti net po jau įvykusios ekspozicijos. Šis rentgeno aparatas tinka naudoti šioms panoraminėms projekcijoms: standartinė panoraminė projekcija, dalinė panoraminė projekcija, smilkininio žandikaulio sąnario projekcija, vaikiška panoraminė projekcija.

Jei turite klausimų apie aparatą „X-ERA MF“, kviečiame susisiekti su įmonės „Mardentas“ atstovais, kurie suteiks nemokamą konsultaciją Jums rūpimais klausimais.