Tinklaraštis

A-Dec 200 odontologinė sustema – maksimaliam paciento komfortui ir sklandžiam gydytojo darbui

2021 11 26

Stilinga, funkcionali, ergonomiška, patogi ir lengvai valdoma A-Dec 200 odontologinė sistema – tai viskas, ko reikia maksimaliam paciento komfortui ir efektyviam gydytojo darbui. Ši patvari bei patikima sistema atitinka aukščiausius kokybės standartus. Gamintojas garantuoja, jog A-Dec 200 tarnaus ne mažiau nei 20 metų!

Būtinuosius gydytojo poreikius ir paciento komfortą užtikrina šios A-Dec sąvybės:

  • Preciziškai veikianti A-Dec 200 sistema užtikrina sinchronizuotą paciento kėdės judėjimą, todėl, keliantis ar leidžiantis nugaros atlošui, pacientas jaučiasi ypatingai komfortiškai ir stabiliai. Patikimos hidraulinės pakėlimo sistemos dėka kėdė juda ypatingai tyliai ir švelniai.
  • Itin tvirti, dviejų padėčių nulenkiami kėdės porankiai užtikrina patogesnį atsisėdimą ir atsikėlimą, taip pat saugiai prilaiko pacientą gydymo metu.
  • Dvigubos artikuliacijos paciento galvos atlošas pacientui užtikrina komfortą, o gydytojui – maksimaliai patogią prieigą prie burnos ertmės. Reikalingos korekcijos tiksliai ir lengvai atliekamos vienu svirtelės paspaudimu.
  • Kartu su tvirta „A-dec 200“ paciento kėde montuojama tradicinė valdymo sistema „A-dec 200“, dėl kruopščiai apgalvoto dizaino suteikia galimybę patogiai integruoti visus tiksliam ir efektyviam gydytojo darbui reikalingus odontologinius įrankius. Atviros platformos valdymo sistemos dizaino dėka, keičiantis poreikiams ir technologijoms, galima pridėti vis naujus instrumentus, o 5 reguliuojami jų laikikliai leidžia juos pasukti įvairiais kampais, kad būtų kuo patogiau juos pasiekti.

Moderni odontologinė sistema A-Dec 200 vertinama pacientų ir gydytojų. Užtikrindama paciento komfortą ir patogesnį bei efektyvesnį gydytojo darbą, sistema sulaukė pripažinimo visame pasaulyje. Ekspertų nuomone, A-Dec 500 odontologinė sistema šiuo metu ne tik vienas geriausių pasirinkimų, bet ir patikima ilgalaikė investicija.

GAUTI PASIŪLYMĄ