Tinklaraštis

Kaip viena odontologinė kėdė gali pakeisti Jūsų darbo kasdienybę?

2021 10 19

Sėdint odontologo kėdėje praleidžiama visa darbo diena, tad natūralu, kad siekiant užtikrinti efektyvesnį ir patogesnį darbą, verta investuoti į patį geriausią pasirinkimą. Pristatome A-Dec 500: vieną populiariausių odontologinių kėdžių pasaulyje. Kaip ši kėdė keičia gydytojų kasdienybę?

Ilga darbo diena, po kurios nugaros ir kaklo skausmo – kaip nebūta. Sutikite, apie tai svajoja ne vienas gydytojas odontologas. Norite, kad šis troškimas taptų tikrove? Jeigu taip, bene geriausias sprendimas – naujos kartos kėdė A-Dec 500. Praktika rodo, kad tai vienas patogiausių pasirinkimų, kurį vertina tiek gydytojai, tiek pacientai.

A-Dec 500 gydytojus odontologus džiugina šiais privalumais:

  • Plonas, lankstus kėdės atlošas. Plonas (tačiau ne mažiau minkštas ir patogu) atlošo dizainas suteikia daugiau erdvės manevruoti. Gydytojai gali darbuotis itin patogiai, išlaikant taisyklingą kūno padėtį – kojos po pacientu, o alkūnės lieka Jūsų pusėje.
  • Reguliuojama paciento galvos atrama. Norimas korekcijas atliksite be vargo: tereikia paspausti tam skirtą svirtelę. Tai užtikrina komfortą pacientui, o gydytojui suteikia geresnę prieigą ir optimalų vaizdą į danties ertmę.
  • Ergonomiškas kėdės pagrindo dizainas. Lengvai reguliuojamas ir pagal individualius poreikius pritaikomas mechanizmas suteikia puikią prieigą prie paciento ir leidžia dirbti teisingoje padėtyje: taip išvengsite kūno skausmų ir netaisyklingos laikysenos!
  • Itin tvirti, skirtingų parinkčių kėdės porankiai. Suteikia patogią atramą pacientui.
  • Galimybė koreguoti kojų padėtį. A-Dec 500 suteikia galimybę paciento kojas pakelti net iki 23 cm., kad suteiktumėte ergonomišką, švelnų bei komfortišką lopšio efektą.

Tikime, kad A-Dec 500 kėdė tikrai verta Jūsų dėmesio: ji Jūsų darbo kasdienybei suteiks taip trokštamą komfortą ir dienos pabaigoje nejausite alinančio nuovargio bei kūno skausmų. Na, o jei vis dar ieškote patogiausio varianto, esame pasiruošę padėti rasti Jums geriausią sprendimą. „Mardentas“ komanda laukia Jūsų!

GAUTI PASIŪLYMĄ