Tinklaraštis

EXPASYL™ EXACT: 7 džiugūs privalumai, kuriuos pastebi gydytojai

2021 09 28

Dantenų retrakcijos procedūra, kurios metu iki preparuotos ribos nustumiamos dantenos ir įvedamas siūlas, dažnu atveju nėra pati maloniausia gydymo dalis.. Kaip ją padaryti dar patogesnę gydytojui ir dar saugesnę bei komfortiškesnę pacientui? Atsakymas – naujoji EXPASYL™ EXACT technologija.

EXPASYL™ EXACT kapsules išmėginę gydytojai išskiria šiuos privalumus:

  1. Procedūra be diskomforto: kiekvienoje kapsulėje yra klampi, standi, su paciento organizmu idealiai biologiškai suderinta pasta, kuri leidžia atverti gleivinę tiksliai, bet švelniai, nepažeidžiant epitelio, todėl dantenų retrakcija vyksta be skausmo: papildomos nejautros dozės neprireiks!
  2. Ekonomiškas metodas: tikslus priemonės kiekis kiekvienoje kapsulėje, tad gydytojams nereikia švaistyti medžiagų. Tai labai ekonomiškas pasirinkimas!
  3. Maksimali higiena: vienam pacientui numatyta viena dozė (iki 3 dantų). Tai suteikia patogų dozavimą ir nepriekaištingą higieną: vienkartinės kapsulės leidžia išvengti kryžminės taršos.
  4. Patogumas gydytojui: EXPASYL™ EXACT technologija užtikrina patogią prieigą dantenų vagelėje, be seilių ir kraujavimo.
  5. Nepralenkiamas greitis: naudojant EXPASYL™ EXACT priemones, dantenų retrakciją atliksite vos per kelias minutes
  6. Tinka skirtingiems aparatams: kuriant EXPASYL, buvo siekiama universalumo, todėl šią kapsulę be vargo galite įdėti į bet kurį kompozitinį aplikatorių.
  7. Geresni gydymo rezultatai: dantenų retrakcija, pasitelkus kapsules atliekama tiksliau, greičiau, paprasčiau, todėl minimalizuojama komplikacijų rizika, pasiekiami puikūs gydymo rezultatai.

Nuo šiol dantenų retrakciją atliksite dar operatyviau bei patogiau. Taip pelnysite pacientų pasitikėjimą ir nepriekaištingus gydymo rezultatus! Kviečiame išmėginti EXPASYL™ EXACT kapsules ir susipažinti su kitais technologijos privalumais. Kapsules ir daugybę kitų pasiūlymų rasite UAB „Mardentas“. Susisiekime!

Išbandykite nemokamai