Tinklaraštis

Išskirtinė odontologinė kėdė: aukščiausio lygio komfortas

2020 08 14

Viskas, ko reikia

Nesuklysime pasakę, kad sėkmingas odontologinis gydymas sukasi aplink... odontologinę kėdę. Čia vyksta profesionalus gydymas ir gimsta sėkmės istorijos. Tai reiškia, kad kokybiška odontologinė kėdė turi atitikti visus gydytojo bei paciento poreikius ir užtikrinti saugų, efektyvų, komfortišką darbą. Būtent tokia yra naujoji A-dec 500 – ji leis perkelti gydymą į kitą lygį:

  • Visi įrankiai – lengvai pasiekiami. A-dec 500 kūrėjai pagalvojo apie viską: nesudėtingai integruosite visus įrankius, reikalingus efektyviam ir tiksliam odontologiniam gydymui.
  • Erdvė Jūsų darbui. Unikalus atlošo dizainas suteikia daugiau erdvės odontologo kojoms po kėde. Prireikus, be vargo galėsite pacientą nuleisti žemiau. Tai užtikrins taisyklingą laikyseną ir maksimalų patogumą apžiūrint burnos ertmę.
  • Naujos kartos valdymo sistema. Patogus valdymo mechanizmas suteikia galimybę valdyti odontologinius instrumentus be jokių pastangų. Patogi valdymo sistema leidžia visas jėgas skirti svarbiausiai užduočiai – nepriekaištingam odontologiniam gydymui.
  • Komfortiškas veikimas. A-dec 500 mechanizmai veikia užtikrintai, bet nepastebimai – kad nei gydytojas, nei pacientas nejaustų papildomo streso. Ji leidžiasi ir kyla tyliai, tarsi prisitaikydama prie paciento judesių ir padėties.

Patogumai – ir pacientams

Naujosios A-dec 500 kėdės gamintojai nepamiršo ir pacientų poreikių. Ši kėdė išsiskiria ne tik patogiu galvos bei nugaros atlošu, bet ir atpalaiduojančiomis savybėmis.

Išmaniai integruoti porankiai yra dviejų padėčių: prireikus, efektyviai prilaiko pacientą, suteikia jam stabilumo. Kai porankių nebereikia, jie gali būti pakeliami. Nemažiau išmaniai apgalvotas ir kojų pagrindas. Kėdei atsilošus į darbinę padėtį, kojų atrama pakyla – tam, kad pacientas jaustųsi it lopšyje. Tai suteikia saugumo pojūtį ir leidžia nusiraminti.

Tyrimai rodo, kad ši kėdė padeda sumažinti nerimą, kurį jaučia didelė dalis žmonių: unikalus dizainas užtikrina, kad pacientai nepastebėtų baimę keliančių gydymo instrumentų: juos mato tik gydytojas. Ramus pacientas leidžia nurimti ir odontologui: galėsite visapusiškai susikoncentruoti į gydymą.

Norite apie A-dec 500 galimybes sužinoti dar daugiau? Apsilankykite UAB „Mardentas“ – mus renkasi odontologijos profesionalai!

APIE A-DEC 500